Haberler

''Şampiyonluk Konusunda Konuşmak İçin Erken''

Bursaspor'un Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Şampiyonluk Konusunda Konuşmak İçin Erken Olduğunu Belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'un kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, şampiyonluk konusunda konuşmak için erken olduğunu belirterek, "Önemli olan sezon sonunda tabelada şampiyon olmaktır" dedi.

Milliyet Gazetesi'nin Esma Sultan Yalısı'nda bu yıl 57'ncisini düzenlediği

"Milliyet Yılın Sporcusu 2010" ödül töreninde basın mensuplarına açıklama yapan İbrahim Yazıcı, ligde şampiyonluk yarışı veren her takımın inişli çıkışlı dönemi olabileceğini söyledi.

Şampiyonluk konusunu konuşmaları için erken olduğunu ifade eden Yazıcı,

"Biz geçen yıl da sezon sonuna kadar konuşmamıştık. Bu yıl da konuşmuyoruz. Her takım şanssızlıklar yaşayabilir. İnişli çıkışlı dönemleri olabilir. Biz de bu dönem bazı şanssızlıklar yaşadık. Önemli olan sezon sonundaki tabeladır" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Lokomotif Moskova takımına transferi gerçekleşmeyen Sercan Yıldırım için ise Yazıcı, "Bazı transferler olmayabilir. Sercan bundan sonra daha çok çalışacak ve 'hırslı olur' diye düşünüyorum. Taraftar da ona kucak açacaktır" diye konuştu.

Ödül töreninde, Yazıcı'nın "Namık Sevik Ödülüne" layık bulunduğu açıklandı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title