Haberler

Şampiyonluk Anıtı'na Galatasaray Bayrağı Çekildi

Büyükçekmece Belediyesi Tarafından Her Yıl Şampiyon Takımın Bayrağının Dikildiği Şampiyonluk Anıtı'na Bu Yıl Galatasaray'ın Bayrağı Çekildi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl şampiyon takımın bayrağının dikildiği Şampiyonluk Anıtı'na bu yıl Galatasaray'ın bayrağı çekildi.

Törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Büyük Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve çok sayıda Galatasaraylı taraftar katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, meydan da bulunan anıtı 2000 yılında Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması anısına yaptırdığını belirterek, "Galatasaray o sezon Avrupa'da iki kupa kazandı. Ben de bu kupaların anısına bu anıtı yaptırdım. Bu anıtın sağ tarafındaki bölümde Galatasaray bayrağı dalgalanıyor, tabi ki bir başka takım Avrupa'da şampiyon olana kadar orada sarı-kırmızılı bayrak dalgalanacak. Sol tarafta ise şampiyon olan takımın bayrağı bir diğer şampiyon belli olana kadar orada kalacak. Tabi ki bunun yanı sıra Türkiye A Milli Takım'ımıza da Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ise, törende yaptığı konuşmada Hasan Akgün'ün yaptığı bu davranışın çok güzel olduğunu belirterek, "Bütün belediyelere örnek olmasını diliyorum. Kendisinin çok güzel çalışmaları var. Bunun yanı sıra Büyükçekmeçe'nin benim için yeri ayrı. Galatasaray kulübüne bir çok genç futbolcu kazandırmış bir yerimizdir. Bu arada sağ tarafta devamlı bir Galatasaray bayrağı dalgalanıyor. Ben diyorum ki, şimdi göndere çekeceğim şampiyonluk bayrağımız gelecek sezonda orada kalacak" şeklinde konuştu.

Polat, şampiyonluk sonrasında yurt dışına yaptığı ziyaretlerde, bir çok kulüp başkanının kendisine yönelttiği ilk sorunun ligin bitimine 6 hafta kala teknik direktörsüz kalan bir takımın nasıl şampiyon olduğunu ve bu başarıdan dolayı bir çok kulüp başkanının kendisini tebrik ettiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Büyükçekmeçe Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte Galatasaray bayrağını göndere dikti.

(EE-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title