Haberler

Şampiyonluğa Mecburuz

Trabzonspor'u Mutlu Sona Ulaştıracağını Söyleyen Ziya Doğan, "Önümüzdeki Sezona Bugünden Şartlandım. Yönetime ve Taraftara Karşı Borçluyum" Dedi.

Trabzonspor’u mutlu sona ulaştıracağını söyleyen Ziya Doğan, "Önümüzdeki sezona bugünden şartlandım. Yönetime ve taraftara karşı borçluyum" dedi.

SIKINTILI bir sezonu geride bırakacaklarını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Gelecek yıl şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi. Şampiyonluğa hem şartlandığını, hem de inandığını belirten Doğan, "Takımın üzerindeki baskıyı attığımız taktirde bunu başaracağımızdan kuşkum yok. Taraftara ve yönetime karşı kendimi borçlu hissediyorum" diye konuştu. Camianın kendisini sahiplendiğini söyleyen Doğan, şöyle devam etti:

Sevgi, tepki de getirir

"Trabzon’da kalmamın sebep sağduyulu insanların olması ve yönetimin istikrardan yana karar almasıdır. Bunda ikinci yarıdaki çıkışın da etkisi var. Başarılı olursam, yönetimin yaptığı bu davranış tüm Türkiye için büyük bir örnek olacak. Yönetimle düşüncelerimi paylaşıyorum. Bizlerden kaynaklanan hatalar varsa bunları düzeltmeye çalışıyorum. Aşırı sevginin olduğu yerde tepki de olur. Biz önce kendimize düşenleri yapacağız ondan sonra camiadan bir şeyler isteyeceğiz."

Aç futbolcu alacağız

Takıma Trabzon’un sosyal yapısını kaldırabilecek aç futbolcular almaya çalışacaklarını da kaydeden Doğan, "15-20 tane kiralık oyuncumuz var. Onlarla ayın 20’sinde Gerede’de sezonu açacağız. Intertoto’da kiralıklarla mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title