Haberler

Şampiyonlara Ödül

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK), bu sezon kente şampiyonluk yaşatan kulüpleri plaketle ödüllendirdi.

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK), bu sezon kente şampiyonluk yaşatan kulüpleri plaketle ödüllendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Futbol Federasyonu 2'nci Başkan Vekili Arif Koşar ve kulüp temsilcilerinin katıldığı organizasyonda, 2'nci Lig Kırmızı Grubu zirvede bitiren Göztepe, basketbolda Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren Pınar Karşıyaka, Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde üstü üste 3'üncü kez şampiyon olan Konak Belediyespor, Erkekler Voleybol 1'inci Lig şampiyonu Arkasspor ve Uluslararası U12 Futbol Turnuvası'nı düzenleyen Altınordu ödüle layık görüldü.

Profesyonel kulüplerin yanı sıra, Büyükşehir Belediyespor olarak da önemli başarılara imza atıklarını hatırlatan Başkan Kocaoğlu, "Ampute futbol takımımız Süper Lig'e çıktı. Buz hokeyi takımımız uluslararası alanda büyük başarılar elde etti. Cimnastikcimiz Ferhat Arıcan geliştirdiği 3 hareketi kendi adına tescil etti" diye konuştu. Aziz Kocaoğlu, stat sorunu konusunda ise şu yorumu yaptı: "Yeni tesis yapmak için çok çabaladık. Aslında dönemin Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, Gençlik ve Spor Bakanı Faruk Özak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Örnekköy için anlaşmaya varmıştık. Paralar bile hazırdı. Ancak bakan değişince, kararlar da değişti" dedi.

Ege ve İzmir futbolunun kötü bir dönem geçirdiğini, sadece Göztepe'nin başarısıyla teselli bulduklarını dile getiren Futbol Federasyonu 2'nci BaşkanI Arif Koşar ise "Karşıyaka'nın play off potasında yer almasını, Altınordu'nun ilk 6'yı garantilemesini isterdik ama olmadı. Altay tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e düştü. Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor'dan 2'si lige veda edecek. Bir Egeli olarak üzüntü içindeyim" dedi.

İzmir'deki stat sorununa da değinen Koşar, "Uluslararası Ege Kupası'nda İzmir'e de maç vermek istedik ama Alsancak Stadı kullanılmıyor. Atatürk Stadı atıl durumda. Turnuvayı yine Manisa ve çevresinde organize ettik. İzmir'deki stat sorununun bir an önce çözülmesini arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title