Haberler

Şampiyonlar Vali Şahin'i Ziyaret Etti

Güney Afrika, Hollanda ve Sırbistan’da düzenlenen Dünya ve Balkan Şampiyonası ile Dünya Çocuk Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edip şampiyon ve derecelerle dönen çocuklar Vali İbrahim Şahin’i ziyaret etti.

Güney Afrika, Hollanda ve Sırbistan'da düzenlenen Dünya ve Balkan Şampiyonası ile Dünya Çocuk Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edip şampiyon ve derecelerle dönen çocuklar Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

20-30 Kasım tarihleri arasında Güney Afrika'da düzenlenen Özel Sporcular Dünya Şampiyonası'nda gülle atmada ve 100 metre koşuda dünya şampiyonu, disk atmada da dünya ikincisi olan down sendromlu Ali Topaloğlu, 02-09 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenen Dünya Çocuk Oyunları'nda cirit atmada dünya birinci ve gülle atmada dünya üçüncü olan bedensel engelli Ömer Faruk İlkin ve 10-14 Aralık tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda güreşte ikinci olan Gökhan Günaydın, Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Vali Şahin sporculara başarılarından dolayı birer altın hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, "Teşekkürün en büyüğü hükümetimize. Spor camiasına spor ile ilgilenenlere hükümetimiz çok ciddi anlamda katkı sağlıyor. Samsun olarak çok şanslıyız. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Samsunlu ve Samsun milletvekilidir. Sporla, gençlikle ilgili herhangi bir konuyu kendilerine taşıdığımızda bize 'niye, ne için, nasıl' gibi herhangi bir soru sormaksızın bize inanıyor ve destek sağlıyor. En büyük teşekkür antrenörlerimize ve sporcularımıza. Onlar ülkemizin bayrağını göklere çıkarmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Bundan dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Şahin, şampiyon olan ve dereceye giren çocuklara altın hediye ederek, başarılar diledi.

Makamda gerçekleşen ziyarete ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve antrenörler de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Şahin Güney Afrika Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title