Haberler

Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'a Bayern Münih Gelince Fikret Orman'ın Morali Bozuldu

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi kurasında Bayern Münih gelince hayal kırıklığı yaşadı. Canlı yayın görüntüsü, sosyal medyada da yer buldu.

Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Beşiktaş, son 16 kura çekiminde Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. Kura çekimini İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde takip eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih'in gelmesiyle hayal kırıklığı yaşadı.

FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Fikret Orman'ın kura sonrası yüz ifadesi sosyal medyada yankı bulurken Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar uzun süre tiye aldı.

İLK MAÇ ŞUBAT'TA

Eşleşmenin ilk maçı 20 Şubat'ta Almanya'da, ikinci maçı ise 14 Mart'ta Türkiye'de oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final mücadelesi ise 26 Mayıs tarihinde Kiev Olimpiyat Stadı'nda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Bayern Münih Beşiktaş İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

FENER54:

LAN BOŞ YAPMAYIN BURDA BENDE FENERLİYİM AMA BAYERN DEDİĞİNİZ TAKIMIN ALMANYA LİGİNDE PUAN KAYBETTİĞİ TAKIMLARA Bİ BAKIN. KADROLARI KARŞILAŞTIRIN NEKADAR FARK VARKİ? ÇATIR ÇATIR MAÇ OLACAK İZLEMEYİ ÇOK İSTİYORUM BAŞARILAR. . .

119
0
yanıtYanıtla
Fb Fb:

Fenerbahçeli olarak Beşiktaş''a başarılar dilerim. Kendi ligimizde rekabet olabilir ama dışarıda kim olursa olsun İstiklal marşımız için , bayrağımız için ülke takımımı desteklerim.

22
5
yanıtYanıtla
FATİH:

ARKADAŞ BİZ OTERDUNSA ELENDİK FENER VARDARA BJK ELENSE BİLE BAYERNE ELENECEK İNŞAALLAH ELER NEYİN KAFASINDASINIZ HELAL OLSUN BJK YE

21
3
yanıtYanıtla
ALeon DELON:

siz bırakın Beşiktaş Başkanının görüntüsünü asıl psg''nin başkanını yüz ifadesini gösterin bu ne ya kendi ülkemizin haber kanalı bile güya habercilik yapacağım derken kendi ayağımıza sıkıyoruz yeter artık ya sizlerin karşınızda Türk insanı olan birisi var neyin kıskaçlığı neyin öfkesi ben gönülden yürekten inanıyorum Beşiktaşımız kendini bilerek isteyerek candan kalb, den oynasın şu Şampiyonlar Ligin, de başa baş hatta yenemeyeceği takım yoktur. , #GÖNLÜMÜZKALBİMİZBEŞİKTAŞ#

16
2
yanıtYanıtla
GS:

CANI GÖNÜLDEN BJKYE BAŞARILAR

14
0
yanıtYanıtla
mckennan:

RENKLİ BACILARIMIZ. SİZ İKİNCİ SINIF TAKIMLAR KARŞISINDA ORYANTAL YAPARKEN KARAKARTAL GRUBUNDA HARMANDALI OYNAYA OYNAYA SON 16 ya SELAM ÇAKTI.

8
6
yanıtYanıtla
sjk:

YAA FİKO REİS PAZARLIKLA OLMUYOR BU KURA İŞLERİ

6
8
yanıtYanıtla
fatih:

SAKİN OL FİKO ŞAMPİYONLAR LİGİ YENİ BAŞLIYOR;)

7
7
yanıtYanıtla
1:

NİYE MORALİ BOZULSUNKİ . ADI ÜSTÜNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ BURASI . REAL MADRİD BAYERN BARÇA PSG JUVENTUS MANCHESTER VS. VS. BUNLARLA OYNICAKSIN . BATMAN PETROLSPOR CIKACAK HALİ YOK YA KURADAN .

14
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

BEŞİKTAŞIMIZA SONUNA DEK BAŞARILAR BAYERNİ O KADAR DA BÜYÜTMEYİN MAÇ SAHADA OYNANIR İLK MAÇIN DIŞARDA OLMASI AVANTAJ BJKNİN ORDA ATACAĞI BİR GOL ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title