Haberler

    Şampiyonlar Ligi Maçına "Geç Başlama" Soruşturması

    Manchester United ile Valencia arasında oynanan karşılaşmanın geç başlaması nedeniyle taraflar hakkında soruşturma başlatıldı

    Uefa Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Manchester United ile  Valencia arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle taraflar  hakkında disiplin soruşturması açıldı.
    UEFA tarafından yapılan açıklamada, 0-0 berabere sona eren dünkü  karşılaşmanın oynandığı stada ev sahibi Manchester United kafilesinin  planlanandan sonra gelmesi ve maçın başlama saatini geciktirmesi gerekçeleriyle  soruşturmaya tabi tutulacağı belirtildi.
    Sahaya tribünlerden yanıcı madde atılması, forma rengi ihlali ve maçın  geç başlaması gerekçeleriyle Valencia hakkında da disiplin soruşturması açıldı.
    Manchester United kafilesini taşıyan araç, maçın başlamasından sadece  45 dakika önce stada giriş yapmış ve karşılaşma, 5 dakika geç başlamıştı. Soruşturma, 18 Ekim'de görüşülecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United Valencia Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title