Haberler

Şampiyonlar Ligi için sürpriz karar! 2024 yılında sistem değişebilir

Güncelleme:

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 2024 yılından itibaren Şampiyonlar Ligi'nde 4 grup, her grupta 8 takımın yer alması ve toplam 14 maç yapılması planlanıyor. Avrupa'nın 5 büyük ligindeki takımlar uygulamaya sıcak bakarken henüz net bir karara varılamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi için sürpriz bir haber dikkat çekti. BBC'de yer alan haberde, 2024 yılında yenilenmesi ve farklı çalışmaların olduğu Devler Ligi ile alakalı flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre yeni formatta; 4 grup, her grupta 8 takım ve toplamda 14 maçın oynayacağı bir fikstür düşünülüyordu.

HAFTA SONU MAÇLARI GELİYOR

Hatta bazı maçların hafta sonuna kaydırılması bile gündeme alındı. Ancak şu anda bu konuyla ilgili UEFA'da çalışmalar donma noktasına geldi. Konuyla alakalı 2024 yılında bu sisteme geçileceğine dair somut bir karar alınamadı. Avrupa'nın 5 büyük liginde yer alan kulüpler, bu yeni uygulamaya olumlu yaklaşsa da özellikle hafta sonu maç oynanma durumu belirsizlik yarattı.

AVRUPA LİGİ 2 ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ayrıca 'Avrupa Ligi 2' formatıyla 2021'den itibaren hayata geçirilmesi planlanan turnuvanın da başlaması bekleniyor. O turnuva için de çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Tüm bu gerekçeler sonrası Şampiyonlar Ligi'nin formatında şu an için hamle yapılamıyor. (Skorer)

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (8)

doğu tamay:

Galatasaray Şampiyonlar Liginin dolmuşudur gelen biner giden biner arkasını hep dörtlerler !

3
5
yanıtYanıtla
asdas:

Nasılsa bizimkiler 4lü gruplardada başarılı olamıyor, 8liye geçilse nolur

5
0
yanıtYanıtla
TEDESCO:

MEVCUT UYGULAMA İYİ BU BAYA DANDİK OLUR OLURSA

1
3
yanıtYanıtla
futbolkolik:

8 takımlı grup çok fazla. çok yük biner fikstüre. 6 takımlı olsa daha iyi olur. 4 takımlıdan daha heyecanlı olur6x8 48 takım katılır. hem katılımcı sayısı da artarsa daha iyi olur.

1
0
yanıtYanıtla
Abc:

UEFA iyice ırkçılık yapar hale geldi. Oldu olacak ilk 5 ülkenin düşen takımları da katılsın, diğer ülkelerin maç kazanması ve bu ülke takımlarını elemesi yasaklansın bütün paralarını bu 5 ülkeye versinler.

0
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

BENDE CEKILIS TOPLARI SOGUTULUYOR SANDIM. . . . MODUSLARI BELLI ZATEN. . . ZENGINLERI DAHA ZENGIN YAPMAK. . . BIZLER öNELEME üZERINE öNELEME. . . ONLARDAN SANIRIM BIR KAC TANE DAHA DIEREKT. . . .

0
0
yanıtYanıtla
.:

FENEV 8 TAKIMLI GRUPLARDADA SIFIR ÇEKER VE EKSİ 50 AVERAJ İLE BİTİRİR

0
0
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

COKMU KOMİK ERGEN SENİN GİBİLERE BU ÜLKEYİ NASIL BIRAKACAĞIZ ACABA

yanıt7
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title