Haberler

Şampiyonlar Ligi Finalinde Yediği Goller Sonrası Karius'u Sevgilisi de Terk Etti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi finalinde yediği goller sonrası tehditler alan Loris Karius'u, sevgilisi İngiliz model Ianthe Rose Cochrane-Stack terk etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kalecisi Loris Karius, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid karşısında yediği hatalı gollerle eleştiri oklarının hedefi olmuş ve maç sonrası ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı.

TEHDİTLERE DAHA FAZLA DAYANAMADI

İngiliz polisi tehditler sonrası soruşturma başlattıklarını açıklarken, Sözcü'nün haberine göre Karius'a bir darbe de kız arkadaşından geldi. İngiliz model Ianthe Rose Cochrane-Stack, erkek arkadaşına gelen tehditlerden nasibini alınca bu duruma daha fazla dayanamayıp ilişkisini bitirme kararı aldı.

İlişkilerini kameralardan uzakta yaşamaya çalışan çift, geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmiş, ikilinin fotoğrafları İngiliz basınında sıkça yer almıştı.

Şampiyonlar Ligi Finalinde Yediği Goller Sonrası Karius'u Sevgilisi de Terk Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Liverpool Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

Ucuz Kadın İşte.:

Erkeğini ilk tökezledigi anda bırakıp giden Küfür etmeye değmeyen ucuz basit bir kadın işte.. Kurban olun şu ilişkilerin aşkın sevginin değerini bilen kadınlara.. Erkeği sevgilisi kocası farketmez, partneri düştüğünde ilk destek olması gerekirken en zor gününde bırakıp gitmek tamda bu orrrrrtam kızlarının yapacağı şey.. Anında başka bir sevgili yapmıştır bile bu manken bozuntusu..

23
1
yanıtYanıtla
Banu:

Çocuk çok yakışıklı, bayıldım. Bizim ülkede niye böyleleri yok, bu erkekse bizimkiler ne?

12
8
yanıtYanıtla
a.r.c:

boy 149 kaşlar martı bu çocuklardan neden bizim ülkede yok diyor olsa sana bakmazki kezban

yanıt5
yanıt3
Banu:

Beni kendin gibi cüce ve çirkin mi sandın keko ahahah. Hadi git az ötede ağla :)

yanıt5
yanıt1
kubilay:

bende kıza hasta oldum eminim yüzde biri kadar değilsindir

yanıt3
yanıt2
Banu:

Rose denen bu kız güzel olabilir ama orta düzeyde benim binde birim bile edemez. Kubilay denen kişi eminim sende Lorisin binde biri kadar değilsin, o yüzden burada ağlama :) :) Hadi çirkin kekolar yorumumum altından defolun

yanıt5
yanıt0
KAŞİF:

paraları yerken iyiydi, , bu kadın milleti hep böyle zaten. . . . .

11
2
yanıtYanıtla
Odun herif:

İngiliz atı tek geçtim ayrılda gel Bebegim

6
3
yanıtYanıtla
ŞOGUN:

Allah sana sabır versin Eray İşcan abi. Belki de bu dünyada senin sınavında budur. Umarım atlatırsın bu zor süreci en kısa zamanda

8
0
yanıtYanıtla
Hipokrasi var:

Kadın kendi de gol yiyor ama gol yiyeni terkrdiyor

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title