Haberler

Şampiyonlar Ligi Final Maçının Biletleri Satışta

UEFA ve Yunanistan Futbol Yetkililerinden Yapılan Açıklamada, 23 Mayıs'ta Atina'da Şampiyonlar Ligi Final Maçının Biletlerinin Satışa Sunulduğu Bildirildi.

UEFA ve Yunanistan futbol yetkililerinden yapılan açıklamada, 23 Mayıs'ta Atina'da Şampiyonlar Ligi final maçının biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.

23 Mayıs'ta Spiros Louis Olimpik Stadyumu'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçının biletleri satışa çıktı. Daha önce yapılan açıklamada, 63 bin 800 koltuk kapasiteli stadyum için 17 bin 300'er biletin final oynayacak takımlara 9 bin biletin ise Yunan ve yabancı taraftarlara ayrılacağı bildirilmişti. Geri kalan biletler Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) üyelerine, Yunanistan Futbol Federasyonu Organizasyon Komitesi'ne ve sponsorlara paylaştırılacak.

Bilet fiyatlarının 80 ila 200 euro arasında olacağı ifade edilirken, bir taraftarın en fazla iki bilet alabileceği ve biletlerin de UEFA'nın resmi internet sitesi olan www.uefa.com adresinden satışa sunulduğu belirtildi.

Atina, yine Spiros Louis Olimpik Stadyumu'nda 1994 yılında oynanan AC Milan'ın FC Barcelona'yı 4-0 yendiği unutulmaz maçtan sonra ikinci kez Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title