Haberler

Şampiyonlar Ligi Coşkusu D-Smart'ta

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda oynanacak kritik maçlar D-Smart'ta ekrana geliyor.

Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan Play-Off turu maçlarıyla sürüyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, Spartak Moskova deplasmanında avantajlı bir sonuç ararken, Salı günü üç önemli mücadele D-Smart'ta ekrana gelecek.

21 Ağustos Salı saat 19.00'da Fenerbahçe, Rusya'nın güçlü ekiplerinden Spartak Moskova ile Moskova'da kozlarını paylaşacak. Dirk Kuyt, Milos Krasiç, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal transferleriyle gücüne güç katan Fenerbahçe, deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek, İstanbul'da gruplara kalma hedefinde. Spartak Moskova – Fenerbahçe maçı Salı saat 19.00'da D-Smart 24. Kanal Star HD'den izleyicilerle buluşacak.

Salı gecesi 21.45'te iki önemli play-off maçı daha ekrana gelecek. Borussia Monchengladbach – Dinamo Kiev maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den, Kopenhag – Lille maçı ise D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD'den naklen yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spartak Moskova Fenerbahçe D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title