Haberler

    Şampiyonlar belli oldu

    Güncelleme:

    Türk Hava Yolları'nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup'ın İstanbul ayağı, 27-29 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü'nde yapıldı.

    Türk Hava Yolları'nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup'ın İstanbul ayağı, 27-29 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü'nde yapıldı. Turnuvaya Türk Hava Yolları müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından önemli isimlerin de aralarında bulunduğu 360 kişi katıldı. Kadınlarda, 24 ve altı handikap seviyesinde mücadele eden Ayşen Erdoğan 43 puan alarak şampiyon oldu. Erkeklerde ise 46 puanla Cavit Ersoy birinci sıraya yerleşti. Her iki finalist de kasım ayında Antalya'da düzenlenecek büyük finale gitmeye hak kazandı.

    Ayşen Erdoğan - Cavit Ersoy - Yıldırım Demirören

    Korhan Kurdoğlu - Hasan Akçakayalıoğlu - Nihat Özdemir - Murat Gazioğlu

    Hamit Altıntop

    Rana Esen

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Türk Hava Yolları İstanbul Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title