Haberler

Şampiyon Takımdan Başkan'a Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Yıldız Erkekler Hentbol turnuvasında il birincisi olan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i ziyaret etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Yıldız Erkekler Hentbol turnuvasında il birincisi olan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret etti.

Zonguldak İl Milli Eğitim ve Zonguldak GSİM tarafından düzenlenen Hentbol müsabakalarında son yıllarda ilde küçük kız hentbol takımıyla 2 defa Yıldız Kız Hentbol takımı ile 4 kez şampiyonluğa sahip olan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu bu yılda zaferlerine bir yenisini ekleyerek 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı ortaokullar arası Yıldız Erkekler Hentbol turnuvasında il şampiyonu olarak Zonguldak'ı Ankara'da temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon Öğrenciler, Okul Müdürü Mevlüt Uzunel ve Beden Eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk ile Başkan Gülşen'i ziyaret ettiler. Şampiyon öğrencileri ve okul yönetimini kutlayan Başkan Gülşen, "Ekibimize bölge müsabakalarında üstün başarılar diliyorum. Zonguldak'ta olduğu gibi aynı başarıyı Bölge Şampiyonasında da göstermelerini bekliyorum. Çaycuma Belediyesi olarak spora büyük destek veriyoruz. Bu okulumuza da gereken desteği vereceğiz. Ben tekrar başarılı öğrencilerimizi ve okul yönetimini kutluyorum. Ziyaret için teşekkür ediyorum. Kendilerini Bölge şampiyonu olarak görmek istiyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Karapınar Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title