Haberler

Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Öztürk' Ziyaret

Başkale'de okullar arası hentbol turnuvasında il şampiyonu olan kız öğrenciler, Kaymakam Abdulselam Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Başkale'de okullar arası hentbol turnuvasında il şampiyonu olan kız öğrenciler, Kaymakam Abdulselam Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

İl genelinde okullar arasında düzenlenen Yıldız Kızlar Hentbol Turnuvası'nda şampiyon olan Başkale Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile beraber Kaymakam Abdulselam Öztürk'ü ziyaret ederek kupa ve forma hediye etti.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Öztürk, spora gerekli önemin verilmesi gerektiğini belirterek, gençlerin sporla ilgilenmeleri için kazanılan şampiyonluğun önemli olduğunu söyledi.

İlçede spor alanında altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Öztürk, "İlçemizde spor altyapısını güçlendirmek ve sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Öğrencilerimizin bu başarısı, başka öğrencilere de örnek olacaktır. Bu nedenle kazanılan başarıyı önemsiyoruz." diye konuştu.

Okul Müdürü Hakan Zeybek de Kaymakam Öztürk'ün sporculara maddi ve manevi destek verdiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdulselam ÖZTÜRK Başkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title