Haberler

Şampiyon Judoculara Altın

Güncelleme:

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Hatay' da düzenlenen 2013 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay' da düzenlenen şampiyonada yıldızlarda birincilik elde eden; Mustafa Raşit İlhan' a altın ödülünü ilçemizde program çekimlerinde bulunan Tayfun Taliboğlu takarken, ikincilik elde eden Yasin Boztepe' ye ise Kaymakam Tuncay Sonel tarafından takıldı. Düzenlenen programda antrenörler Hüsamettin Çelik ve Soner Balcı da altın ile ödüllendirildiler.

Ziyarette sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sonel " Bugün için bu derecelerle yüzümüzü güldüren ve istikbal vaat eden bu gençlerimiz değişik platformlarda Seydişehir'imizi belki de ülkemizi temsil edecekler. İleride inşallah kendilerinden Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuncay Sonel Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title