Haberler

Samimiyet İçin 'Sarıl Bana' Deneyi

Samimiyet için 'sarıl bana' deneyi Antalya'da 'sarıl bana' adlı sosyal deneyi yapan genci birçok kişi dilenci zannederken, bir çok kişi ise duyarsız kalmayıp gence sarıldıANTALYA - Antalya'da 15 yaşındaki gencin yaptığı sosyal deney vatandaşların dikkatini çekti.

Samimiyet için 'sarıl bana' deneyi

Antalya'da 'sarıl bana' adlı sosyal deneyi yapan genci birçok kişi dilenci zannederken, bir çok kişi ise duyarsız kalmayıp gence sarıldı

ANTALYA - Antalya'da 15 yaşındaki gencin yaptığı sosyal deney vatandaşların dikkatini çekti. Gözlerini bağlayıp, kollarını açan ve boynuna üzerinde 'sarıl bana' yazılı tabela yazan gence bir çok kişinin sarıldığı gözlendi.

Kayserili Burak Memiş, Muratpaşa Kazım Özalp Caddesi'nde bir süs havuzunun önüne gelerek sosyal deney yapmaya karar verdi. Ramazan Bayramı'ndan hemen önce caddenin en işlek olduğu saati seçen genç gözünü bağladı, kollarını iki yana açtı. Boynuna, üzerinde "Sarıl bana" yazılı bir tabela astı. Bu arada bir arkadaşı da kendisini telefon kamerasıyla görüntüledi. Bazı vatandaşlar genci dilenci zannederken, bazıları ise durarak bir müddet genci izledi. Memiş'in yaptığı deneyi bir saat kadar sürdürdü. Yoldan geçenlerden bazıları sarılmaktan çekindiği gözlenirken, bazıların ise sımsıkı sarıldığı gözlendi. 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken genç çocuğa bazı turistlerin de sarıldığı gözlendi.

"Samimiyete ihtiyacımız var"

Son olarak kendisine zabıta sarıldı ve deney sonlandırıldı. Çekilen videolar ise sosyal medya üzerinden 'Sarıl Bana' başlığıyla paylaştı. Deneyi yapan Memiş, "Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı artık toplumun samimiyete ihtiyacı olduğunu düşündüm ve bu videoyu çektim. Yaklaşık 4 aydır bu youtube işiyle uğraşıyorum. Videolarımı telefon kamerasıyla çekiyorum ve eğlenerek yapıyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Antalya Genel Haberler

500

Yorumlar (3)

Berra:

Abi ben orda olup sana sarılmak isterdim ama olmadı ben antalya da oturmadığı için ama belki bu yıl yani 2020 yılın da belki farklı ilde oturuyorsundur ama abi şunu unutmaki senin takipcilerin olarak hep seni desteklicez ve hep yanındayız abi seni seviyom sen benim için çok değerlisin canım abim

0
0
yanıtYanıtla
Eda:

Burak seni çok seviyorum vidyoların çok güzel

0
0
yanıtYanıtla
Eda:

Video istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title