Haberler

Samet Kumbaşı, Aydınspor Formasını Giydi

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 dış transferde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Samet Kumbaşı'yı transfer etti.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 dış transferde PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Samet Kumbaşı'yı transfer etti. Siyah-beyazlı ekip 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı ile yöneticiler katıldı. Futbolcuyu basın mensuplarına tanıtan Başkan Süha Bayırlı 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Aydınspor 1923'e imza atmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 25 yaşındaki Samet Kumbaşı ise Aydın'ı hedefleri olan bir camim olduğu için tercih ettiğini söyledi. Sportif Direktör Ali Aydın ve yöneticilerin kendisine iyi yaklaşım gösterdiğini ifade eden genç orta saha oyuncusu, "Aydın'daki hedef belli. Bu hedefi uygulamaya koyacak olan bizleriz. İnşallah sezon sonunda taraftarımızın ve camiamızın yüzünü güldürürüz" dedi.

SAMET KUMBAŞI'NIN KARNESİ

Futbola memleketi Sakarya'nın Bahçelievler takımında başlayan Samet Kumbaşı, Sakaryaspor, Serdivanspor, Yıldırımspor, Bodrumspor, Kahramanmaraşspor, Gaziantep BŞB ve Hatayspor takımlarında forma giydi. 2. Lig'te 44 maça çıkan Samet Kumbaşı PTT 1. Lig'de ise 30 maçta forma giydi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ali Aydın Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title