Haberler

Şamdan'ın Rakibi Yok!

Güncelleme:

Balıkesir'de yapılan 19 Mayıs Gençlik haftası Shokotan Türkiye Karate Şampiyonası'nda Şamdan Spor Kulübü fırtınası esti.

Birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakan başarılı kulübümüz, 26 madalyayla yine zirvenin sahibi oldu.

Balıkesir'de yapılan 19 Mayıs Gençlik Haftası ve Shotokan karate Federasyonu Türkiye Şampiyonası'nda Şamdan Spor Kulübü yine rakiplerine madalya bırakmadı. Burhaniye kapalı spor salonunda yapılan ve 2 gün süren turnuvada Türkiye'nin önde gelen spor kulüpleri mücadele etti. Ancak Gebzemizin adını Karate Sporunda marka yapan Adnan Şamdan ve öğrencileri yine birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Şamdanlar 16 kategoride final oynayarak Balıkesir'e damga vurdu.

11 ALTIN, 5 GÜMÜŞ, 9 BRONZ

Baştan sona güzel maçlar ortayla koyan temsilcimiz turnuvayı 11 Altın, 5 Gümüş, 9 bronz madalya toplamda 25 madalyayla kapatırken, yoğun maç trafiğine rağmen elde edilen başarılar teknik direktör Adnan Şamdan'ı mutlu etti. Son 2 aydır yoğun bir turnuva fikstürünün denk geldiğini hatırlatan Şamdan, "Buna rağmen sporcularımız performanslarından hiç bir şey kaybetmeden her zaman ki gibi kürsünün zirvesinde yer alıyor. Önümüzde yine önemli maçlar var ve bunlarda da zirvede yer almak istiyoruz. Balıkesir'de Gebze'yi zirveye taşıdığımız için mutluyuz. Gebze adını marka yapmaya devam edeceğiz." Dedi.

ALTIN SPORCULARIMIZ

Birinciler: Eray Şamdan, Meryem Mazlum, Adem Erdem Mazlum, Ayca Düzgel (1 Altın, 1 Bronz), İsmail Aydoğdu, Gizem Öztürk(1Altın, 1 Gümüş), Sevcan Uçar, Yılmaz Uysal(1Altın 1 Bronz), Adem Alper Çoban, Ahmet Emir Kaya, Yiğit Oruçoğlu

İkinciler: Elif Kuzu, Sıla Karakış, Yiğit Ali Yılmaz, Mustafa Oğuz Şahin,

Üçüncüler: Burhan Gökmen, Kadir Hamza Çebi, Hatice Başkaya, Ertuğrul Çelik, Şeydanur Yılmazçelik, Gülçin Uçar,

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eray Şamdan Balıkesir 19 Mayıs Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title