Haberler

Şamdan Avrupa Şampiyonu

Güncelleme:

Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Eray Şamdan rakiplerine fark atarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Böylelikle Eray Şamdan Gebze'ye son zamanların en büyük sportif başarısını getirmiş oldu. Eray artık rakiplerinin korkulu rüyası.

Konya'da 8-10 Şubat tarihlerinde yapılan Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı karate Şampiyonası'ndan mücadele eden Gebze Şamdan Spor Kulübü'nün yıldız ismi Eray Şamdan Avrupa Şampiyonu olarak Gebze'ye altın madalya kazandırdı. Eray Şamdan böylelikle Gebze'de yıllar sonra salon sporlarında kazanılan en iyi dereceyi getirmiş oldu. Gebze'nin gururu Milli Sporcumuzun başarısı kulüpte büyük sevinç yaşatırken, Teknik Direktör Adnan Şamdan baba olarak oğlunun ilk Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşamış oldu.

RAKİPLERİNE FARK ATTI, TURNUVANIN YILDIZI OLDU

44 Ülkeden 850 sporcunun katıldığı müsabakalarda Ümit Erkek 52 kg'da mücadele eden Eray Şamdan ilk turda Belaruslu rakibini 8-0 mağlup ettikten sonra ikinci turda İngiliz rakibiyle zorlu bir mücadele yaptı ve 1-0 galip ayrıldı. Çeyrek Final'de Bosna Hersekli rakibini 3-0 geçen Eray Şamdan, yarı Finalde Azeri sporcuyu da 3-0 yenerek finale yükselmeye hak kazandı. Finalde olağanüstü bir performans gösteren Şamdan, İskoç rakibini 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonluğunu kazanmış oldu.

BÜYÜK GURUR

Eray'ın bu başarısı Uluslar arası arenada Gebze'ye yıllar sonra getirilen en büyük başarı olurken, Teknik Direktör Adnan Şamdan baba olarak da Avrupa şampiyonluğu sevincini yaşamanın haklı gururunu yaşadı. Daha önce çok sayıda Dünya, Avrupa, Balkan şampiyonları çıkaran Adnan Şamdan oğlunun da şampiyonluğunu görmenin sevincini yaşarken, bugün (Pazartesi) düzenleyeceği basın toplantısıyla şampiyonanın değerlendirmesini yapacak. Yoğun tebrik mesajları alan Şamdan, "Eray önümüzdeki yıllarda ülkemize ve Gebzemize daha çok şampiyonluklar getirecektir. Eylül ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Eray'ın Dünya şampiyonu olduğunu görmeyi çok arzu ediyoruz. Bu başarıdan dolayı bütün Gebze gurur duymalıdır." Dedi. Öte yandan turnuvada mücadele eden diğer sporcularımız Kevser Demirtürk ve Beyza Coşkun güçlü rakiplerine boyun eğerek kürsüde yer alamadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eray Şamdan Konya Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title