Haberler

Samani, Kepez Ramazan Etkinliklerini Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinlik alanınını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinlik alanınını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarette Samani ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Başkanı Bahattin Bayraktar ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yer aldı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün etkinlik alanına kurduğu standı ziyaret eden Samani, Kepez Belediyesi'nce hayata geçirilen projeler hakkında bilgi aldı. Stant içerisinde kurulan dilek ve temenni defterine yazdığı yazıda Samani, Kepez Belediyesi'nin bölgede şehircilik anlamında büyük adımlar attığını belirtti.

Etkinlik alanında AKMEK kurs kayıt bürosunun standını da ziyaret eden Hüseyin Samani, burada Başkan Tütüncü'den bilgi aldı. AKMEK kurs merkezlerinde 5 bine yakın kursiyere 57 ayrı branşta eğitim verdiklerini belirten Tütüncü, bu kursiyerlerin ise yüzde 70'inin kadınların oluşturduğuna dikkati çekti. Samani, etkinlik alanındaki vatandaşlarla da sohbet etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title