Haberler

Samandağ Kaymakamlığından "Denize Girmeyin" Uyarısı

Samandağ Kaymakamlığı son günlerde Samandağ ve Çevlik Sahili’nde yaşanan boğulma vakaları üzerine denize girmek isteyen vatandaşları uyardı.

Samandağ Kaymakamlığı son günlerde Samandağ ve Çevlik Sahili'nde yaşanan boğulma vakaları üzerine denize girmek isteyen vatandaşları uyardı.

Kaymakamlık web sitesinde yapılan açıklamada 29 Temmuz-1 Haziran tarihleri arasında denize girmenin tehlikeli olacağını belirtildi. Açıklamada, "İlçemiz sahilinin açık denize olan konumu, rüzgar ve deniz tabanı yapısından kaynaklanan birtakım özelliklerin yeterince bilinmemesinden dolayı her yaz sezonunda can kayıplarıyla sonuçlanan boğulma vakaları yaşanmaktadır. Bu kapsamda, ilçemiz bölgesi sahillerinde 28 Haziran-01 Temmuz 2018 tarihleri arasında ağır deniz ve hava şartları olması beklendiğinden vatandaşlarımızın can güvenliği açısından denize girmeleri tehlike arz edeceği halkımıza saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kaymakamlık Samandağ Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title