Haberler

Samandağ Kaymakamı Özçakıcı Beldeleri Ziyaret Etti

Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Tekebaşı, Sutaşı, Kuşalanı ve Aknehir Beldelerini Ziyaret Ederek Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Tekebaşı, Sutaşı, Kuşalanı ve Aknehir beldelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özçakıcı, ilk olarak Tekebaşı beldesi Belediye Başkanı İrfan Balıkçı'yı ziyaret etti. Ardından, vatandaşlara hitap eden Özçakıcı, özellikle eğitim konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Kamu hizmetleriyle ilgili şikayetleri de dinleyen Özçakıcı, şöyle devam etti:

'Bu ziyaretlerden amacımız sorunlarınızı yerinde dinlemek ve birlikte çözüm üretmektir. Buradaki kamu hizmetleriyle ilgili şikayet ve önerilerinizi almaya geldik. Özellikle eğitimle ilgili birçok projelerimiz var. Bunların içinde okuma-yazma kurslarımız var. Bunlara sahip çıkmanızı istiyorum. Beldedeki okuma yazma bilmeyenleri bu kurslara yazdırmanız için sizlerden söz istiyorum. Bu konuda mazeret olmaması gerekir. Maddi imkânsızlıktan dolayı çocuğunu okutamayanlara her türlü desteği yapmaya hazırız. Kapımız hepinize açıktır. Sorunlarınızı çözmek vazifemizdir.'

Tekebaşı Beldesi Belediye başkanı İrfan Balıkçı, ayın sonuna doğru su sorunlarıyla ilgili sondaj projesi çalışmalarına başlayacaklarını ve Bu çalışma ile su sıkıntısını yıl sonuna kadar gidereceklerini söyledi.

Sutaşı, Kuşalanı ve Aknehir beldelerini ziyaret edip, halkla bir araya gelen Özçakıcı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca Özçakıcı, geçtiğimiz günlerde sobadan sızan karbonmonoksit zehirlenmesinden ölen Yeter ve çocukları Mehmet Ali ile Boran Doğru'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretlere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Hüzmeli, İlçe Tarım Müdürü Vecit Ekşi, TEDAŞ İlçe Müdürü Nesip Fırıncıoğulları, İlçe Spor Müdürü Levent Durak, Özel İdare Müdürü Ceyhun Civrioğlu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Fatma Öztoprak, Toplum Sağlık Merkezi sorumlusu Dr. Ziya Yüzgülen de katıldı.

(İŞ-RŞ-DAB-NÖZ) - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title