Haberler

Samandağ Belediyesi'nden Çevre Dostu Çalışmalar Sürüyor

Geri dönüşüm çalışmaları kapsamında son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan eczane, market işletmecileri ve çalışanlarına ambalaj atıkları ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. Ayrıca işletmelerde biriken atık yağlar Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri ve yetkili firma görevlileri tarafından toplandı.

Samandağ Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; " Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir'in öncülüğünde geri dönüşüm çalışmalarımız sürdürüyoruz. İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan işletmeciler ve çalışanları ambalaj atıkları ile ilgili bilgilendirildi. Ayrıca, atık yağların geri dönüşümü için de çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak ilçemiz sınırları içerisindeki mahallelerde bulunan işletmelerde birikmiş 1000 litre atık yağ, birimimiz çalışanları tarafından teslim alındı. Daha temiz bir çevre ve daha yaşanabilir bir dünya için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title