Haberler

Samandağ'a Modern Yollar Kazandırılıyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yolları daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yol yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri ilçenin faklı mahallelerinde eş zamanlı çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Fen İşleri ekiplerinin hafta sonu da çalışmalarını sürdürdükleri belirtilerek " Fen İşleri ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe genelin çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşların refahı için Samandağ'a yeni yollar kazandıran ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenli ulaşım sağlamaları için yol yapım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce son olarak Mızraklı Mahallesi'nde yol düzenleme çalışması yapıldı. Cemal Gürsel Mahallesi Pirinç Sokak'ta parkeye hazırlık çalışması sürdürülüyor. Ataköy Mahallesi'nde yol temizlik çalışması yapılıyor. Kurtderesi Mahallesi'nde tesviye çalışması yapılıyor. Meydan Mahallesi'nde yol düzenleme çalışması yapıldı. " ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title