Haberler

Şam'daki Kimyasal Silah Saldırısı

Cameron ile Putin Suriye'yi görüştü Görüşmede Putin, "Suriye'de kimyasal silah saldırısı olduğu ya da bu saldırıdan kimin sorumlu olduğuna dair ellerinde kanıt bulunmadığını" söyledi

İngiltere Başbakanı David Cameron ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'deki durumla ilgili telefon görüşmesi yaptı.

İngiltere Başbakanlığından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "İki lider de haziran ayında yapılan G8 zirvesinde tüm liderlerin üzerinde anlaştığı, kimsenin kimyasal silahlar kullanmaması ve kullandığı takdirde uluslararası toplumdan ciddi tepkiyle karşı karşıya kalabileceği yönündeki pozisyonu yineledi" denildi.

İngiltere Başbakanı Cameron'ın görüşmede, Suriye rejiminin büyük olasılıkla saldırdan sorumlu olduğunu aktardığı ve Suriye'deki muhalefetin böyle bir saldırıyı yapma kapasitesinin olduğunu gösteren hiçbir kanıt bulunmadığını söylediği bildirildi. Cameron'un ayrıca Suriye rejiminin, Birleşmiş Milletler'in saldırının hemen ardından bölgeye girişine izin vermediğine ve bunun rejimin saklayacak bir şeyleri olduğunu gösterdiğine dikkati çektiği kaydedildi.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in ise görüşmede, "kimyasal silah saldırısı olduğuna ya da bu saldırıdan kimin sorumluğu olduğuna dair ellerinde kanıt bulunmadığını" bildirdiği ifade edildi.

Suriye'deki gelişmelerden dolayı tatilini yarıda kesen İngiltere Başbakanı Cameron, çarşamba günü Londra'da Ulusal Güvenlik Konseyi'ni toplayacak. Yarın ise İngiliz Parlamentosu'nun Suriye konusunu görüşmek için toplanıp toplanmayacağına karar verilecek. - London, City of

Kaynak: AA / Güncel

Vladimir Putin David Cameron Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title