Haberler

Salt İletişim'e 2 Yeni Müşteri!

Güncelleme:

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne 2 büyük markayı daha dahil etti.

L'Oreal Profesyonel Matrix, ProGrup, 360 Derece iletişim, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti.

L'Oreal MATRIX

1980 yılında Amerikalı kuaför Arnie Miller tarafından kurulan Matrix, salonlarında tüm saç tiplerinin karşılaştığı sorunlara çözümler sunan bakım ve uygulamalar sağlamasının yanında saç bakımı, boya, şekillendirici ve güçlendirici ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

PROGROUP

PROGROUP ULUSLARARASI DANIŞMANLIK olarak şirketlere sorunları çıkmadan sorunları öngörüp rasyonel çözümler üretilme becerisini kazandırıyor ve şirketlerin iş dünyasında ortaya çıkacak fırsatları değerlendirebilmelerini sağlıyor.

SALT İletişim Grup'un müşteri portföyünde; Palmali Turizm Grubu, Palmarina Bodrum, Edition Hotel İstanbul, Cipriani, Billionaire Club, Palmalife, Blue HarmonySpa, Yaşasın Hayat Enstitüsü, ESPA Spa, Bacardi-Martini Türkiye, G2M, LorymaBoutique Hotel/Bozburun, Esin Yapı, , Loomis, , Artnext, Icebar İstanbul,L'Oreal Professional, Kerastase, Alaçatı Curcuna Hotel, Wyndham Kalamış Marina Hotel, Bahçecik Kuaförleri,Altıncı Cadde, Inoksan, Mobilexpress, Chado Çay, Urban Coffee, Sealed Air,Diversey, Doluca, Corentte, Kafe Pi, Homestore, Akademi Saç Terapi Merkezi,Boss Governance, Vivense, Zehnder, gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Miller Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title