Haberler

Salon Hokeyi Süper Ligi

Salon Hokeyi Süper Ligi- 1. Lig'de ilk iki sırayı alan Alanya Belediye Spor Kulübü ile Doruk Spor Kulübü Kadınlar Süper Lig'e yükseldi Türkiye Kadınlar Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap ve 1. Lig müsabakaları sona erdi.

Salon Hokeyi Süper Ligi- 1. Lig'de ilk iki sırayı alan Alanya Belediye Spor Kulübü ile Doruk Spor Kulübü Kadınlar Süper Lig'e yükseldi Türkiye Kadınlar Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap ve 1. Lig müsabakaları sona erdi.Türkiye Hokey Federasyonu ve Alanya Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2014-2015 sezonu Türkiye Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etabı ile 1. Lig maçları, Atatürk Spor Salonu'nda ve 75. Yüzyıl Spor Salonu'nda yapıldı.30 Kasım'da erkeklerle başlayan müsabakalar bugün bayanlarla sona erdi. Kadınlar 1. Lig'de 4 gün boyunca süren müsabakaların ardından Alanya Belediye Spor Kulübü birinci, Doruk Spor Kulübü ikinci olarak Süper Lig'e yükseldi. 1. Lig'de centilmenlik ödülünü Alanya Belediye Spor Kulübü, en iyi kaleci ödülünü Yahya Mazlum HEM Spor Kulübü'nden Bigenur Karatut, gol krallığı ödülünü Yahya Mazlum HEM Spor Kulübü'nden Hatice Demir ve en iyi oyuncu ödülünü ise Alanya Belediye Spor Kulübü'nden Hatice Özen aldı.Oyunculara ve takımlara ödülleri ve madalyalarını, Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Hokey Federasyonu Genel Sekreter Kıvanç Hürdoğan ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı ve Uluslararası Hokey Federasyonu antrenör Gelişim Direktörü Bert Bunnik verdi.Kadınlar Salon Süper Ligi 1. Etabı'nın son gününde şu sonuçlar alındı: Akdora Gençlik Spor Kulübü - Ankara Hokey Spor Kulübü: 5-3Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü - Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü: 4-3Highway Spor Kulübü - Nizip Gençlik Spor Kulübü: 3-1Keçiören Bağlum Spor Kulübü - Menteşe Gücü Spor Kulübü : 7-0Akdora Gençlik Spor Kulübü - Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü: 4-2Ankara Hokey Spor Kulübü - Nizip Gençlik Spor Kulübü: 1-4Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü - Menteşe Gücü Spor Kulübü: 4-0Highway Spor Kulübü - Keçiören Bağlum Spor Kulübü: 2-0Bu sonuçların ardından Süper Lig'in 1. etabını Highway Spor Kulübü birinci, Akdora Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Keçiören Bağlum Spor Kulübü de üçüncü tamamladı. -

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Bağlum Alanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title