Haberler

Salon Çalışanı, Düğünden Kaçırıp Tecavüz Ettiği Küçük Kızın Başını Taşla Ezerek Öldürdü

Güncelleme:

Hindistan'da ailesi ile katıldığı düğünden kaçırılan 6 yaşındaki kız çocuğu, tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek vahşice öldürüldü.

Hindistan'da 6 yaşındaki kız çocuğu, ailesi ile beraber katıldığı bir düğünden bir adam tarafından kandırılıp kaçırıldı. Yakınları ve polis tarafından düğün salonun yakınındaki ağaçlık bir alanda cansız bedeni bulunan kızın tecavüze uğradığı ve taşla kafasının parçalandığı anlaşıldı.

Salon Çalışanı, Düğünden Kaçırıp Tecavüz Ettiği Küçük Kızın Başını Taşla Ezerek Öldürdü

HEDİYE VERİP KANDIRDI

Güvenlik kamerası görüntülerinde kızın gece saat 11:30 sularında bir adam tarafından bir şeyler verildikten sonra çıkarılıp götürüldüğü tespit edildi.

Salon Çalışanı, Düğünden Kaçırıp Tecavüz Ettiği Küçük Kızın Başını Taşla Ezerek Öldürdü

TECAVÜZCÜ KATİL DÜĞÜN SALONU ÇALIŞANI ÇIKTI

Küçük kızın aniden ortadan kaybolmasından sonra anne ve babası, durumu polise bildirdi. Saatler süren aramadan sonra kızın cansız bedeni düğün yapılan yerin beş yüz metre uzağında bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerinde tespit edilip yakalanan adamın düğün salonlarında yemek hizmeti veren bir şirketin çalışanı olduğu belirtildi.

Salon Çalışanı, Düğünden Kaçırıp Tecavüz Ettiği Küçük Kızın Başını Taşla Ezerek Öldürdü

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Hindistan 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (127)

Dürbünlü:

biz burada idam diye yırtınıyoruz,,sagolsun halkımız idama hiç yanaşmayanları tekrar başımıza musallat etti..demekki türk halkı bu türden yöneticilere layıkmış..!! Hep beraber kaderimize razı olacagız vesselam.

25
38
yanıtYanıtla
dürbünsüz:

hindistandaki idam kanununu türkiye parlementosu yapıyor ya siz merak etmeyin yakında bizim parlemento çıkartır idam kanunu.

yanıt0
yanıt1
ATILLA-TÜRK:

kücük cocuklara tecavvüz eden kisilerin sucu ispatlandigi anda kesinlikle cezasi kaziga oturturularak öldürülme cezasi verilmelidir

59
0
yanıtYanıtla
misafir:

idammm idammm sart bunlara

48
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Burasi yağmurdan çok lânet yağan bir ülke.

41
0
yanıtYanıtla
Sende sende:

Bu kadar igrenclik va adaletsizlikten sonra hâlâ dinlere inanmak hayret

9
32
yanıtYanıtla
Hudayi:

Bunun dinle ne alakası var geri zekalı bu sapıklık

yanıt16
yanıt3
El Hakim:

Allah din gününün sahibidir. Yakında inanmadığın şeyin sana hesap sorduğunu görünce ve cehenneme atılınca görürsün.

yanıt14
yanıt0
EN BÜYÜK BJK:

CENAB, I ALLAH ŞEYTANIN VE İNSAN KILIĞINDAKİ ŞEYTANLARDAN TÜM İNSAN ALEMİNİ ESİRGESİN BUNLARDAN DÜNYADA ÇOK OLDU

35
4
yanıtYanıtla
BAHAR:

ALLAH IM NE ZAMAN HELAK EDECEKSIN BUNLARI

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title