Haberler

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Gto'yu Ziyaret Etti

Manisa'nın Salihli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı ve Beraberindeki Heyet Çeşitli Temaslar İçin Geldikleri Gaziantep'te Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti.

Manisa'nın Salihli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı ve beraberindeki heyet çeşitli temaslar için geldikleri Gaziantep'te Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Balaban, Ticaret Borsası Başkanı Yunus Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve işadamlarından oluşan 46 kişilik heyet Gaziantep gezisine Ticaret Odası'nı ziyaretle devam etti. GTO’da Gaziantep tanıtım filmini izleyen heyet, gördüklerine şaşırdı.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep'in Kurtuluş Savaşında üstlendiği rolün çok önemli olduğunu hatırlatarak, "Direniş ruhu Türkiye'ye ilk Gaziantep'ten yayılmıştır. Gaziantepli insanın üretici ve müteşebbis olma gibi bir özelliği vardır. Gaziantepli zoru başarmayı sever. Bütün şehirlerimiz çağı yakalamak isterken geçmişini de unutmamalıdır. Bu ülkenin çocukları bu topraklara layık olmanın ne kadar önemli olduğunu bilmelidir. Biz devletten hiç yardım almadan 4 organize sanayi bölgesi 1 de serbest bölge kurduk. Birlik ve beraberlik sayesinde birçok zorluğu aştık. Etrafımız teşvikle çevrilmesine rağmen ve aldığımız 400 bin göçe rağmen Ortadoğu'nun ticaret ve sanayi merkezi konumundayız. Biz en zor şartlarda bile elele çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı ise Gaziantep'i kendilerine örnek aldıklarını ifade ederek, "Gaziantep'te imrenilecek ve gıpta edilecek birlik beraberlik var. Biz Salihli'yi marka yapabilmek için Gaziantep'i örnek alıyoruz. Türkiye'de birçok şehir Gaziantep'i kendisine örnek almalıdır. Bir ülkenin marka olabilmesi için şehirlerin marka olması lazım. Gaziantep bunu başarmıştır. Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, markalaşmanın Anadolu'dan başlaması önemli bir şeydir. Gaziantep 'Anadolu Kaplanı' ünvanını hakeden bir şehir. Biz markalaşma yolunda Gaziantep'i örnek almaktan onur duyuyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından GTO Başkanı Mehmet Aslan ve Talat Zurnacı ziyaret anısına birbirine plaket ve hediyeler verdiler.

(TB-ST-ST-Y)

05.04.2007 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title