Haberler

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zurnacı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı, törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, oda binası önünde düzenlenen törende, Zurnacı'nın başlattığı çalışmaların devamının getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Özcan Ünlü de 6 yıl başkanlık görevinde bulunan Zurnacı'nın, vizyon sahibi olduğunu ifade ederek, "Talat kardeşim. Sen yerinde, rahat uyu. Senin başlattığın öncülüğü, biz devam ettireceğiz. Çocukların da senin izinden yürüyeceklerdir" dedi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise Türkiye'nin önemli bir iş adamını kaybettiğini dile getirerek, "O, Salihli'ye yatırımcıların gelmesinde öncülük etti. Söylenecek çok şey var. Bunları anlatmaya sözler yetmez. Ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Manisa ve çevresindeki il ve ilçelerin oda ve borsa yönetim kurulu başkan ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve milletvekillerinin katıldığı törende, Talat Zurnacı'nın eşi Seçil, çocukları Halil ve Elif Zurnacı, taziyeleri kabul etti.

Talat Zurnacı'nın cenazesi, daha sonra Küçük İmam Camisi'nde kılınan namazın ardından Salihli Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık bir ay önce İstanbul Amerikan Hastanesine kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Zurnacı, 1 Ağustos'ta hayatını kaybetmişti. 2005 yılından bu yana Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde bulunan Zurnacı, aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Avrupa Birliği Komisyon sözcülüğü görevini de yürütüyordu.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title