Haberler

Salihli Merkezli Suç Örgütü Operasyonu

Beş ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan "bohçacılık" bahanesiyle hırsızlık yaptıkları iddia edilen 13 kişi, savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü ile Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünün iş birliğiyle Salihli merkezli beş ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, "bohçacılık" bahanesiyle hırsızlık yaptıkları iddia edilen 13 kişi savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya ve Çorum'da bohçacılık bahanesiyle hırsızlık yaptıkları öğrenilen ve gözaltına alınan örgüt lideri olduğu iddia edilen S.A. ve eşi T.A. ile örgüt üyesi oldukları iddiasıyla S.Y., D.A., N.Ö., G.A., N.A., E.A., S.Y., İ.A., Ç.A., E.K. ve U.Y. emniyetteki ifadelerinin ardından "organize suç örgütü kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, planlı olarak hırsızlık yapmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title