Haberler

Salihli'den Selendililer Geçti

Salihli’de yaşayan Selendililer, Manisa ve ilçlerindeki Selendilileri, biraraya getirdi.

Salihli'de yaşayan Selendililer, Manisa ve ilçlerindeki Selendilileri, biraraya getirdi.

Ankara İzmir Karayolu üzerinde Salihli Elf Restoran'da düzenlenen geceye, Manisa, İzmir, Turgutlu, Kula ve Uşak Selendililer Derneği Başkanı ve yönetimi, AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Selendi Belediye Başkan Adayları, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, siyasi partilerin ilçe yönetimleri, Selendi oda yöneticileri, Selendi'nin tanınan simaları ve esnafları Selendi'den gelen konuklar katıldı.

Gecenin önemini anlatan konuşmayı Salihli Selendililer Dernek Başkanı Abidin Özcan yaptı. Özcan, "Hemşehri dernekleri esas itibariyle kurulduğu yerde yaşayan hemşerileri ile dayanışma ve yardımlaşma amaçlı kurulur. Bizim dernek kurma ve çalışmalarımızı yürütme felsefemiz sadece kurulduğumuz yerlerdeki hemşerilerimiz için çalışmak değildi. Biz, bizi doğup büyüdüğümüz Selendimiz'den ayıran ve bizi gurbetin yollarına düşüren sebepleri de araştırmak ve bu sebepleri ortadan bir nebze de olsa kaldırmayı ve geride bıraktığımız hemşerilerimizin sorunlarıyla da ilgilenmeyi ilke edindik. Bunun için değişik çabalarımız oldu. Bunların bir kısmında mesafe alındı. Bir kısmında ise çalışmalar devam etmekte olup başarılacağına inacımız sonsuzdur. Amacımız asla bağcı dövmek değil üzüm yemektir dedi.

Ayrıca yaklaşım seçimlere de değinen Başkan, Özcan, seçim sürecinde siyasi partilerin oy toplayıcısı olmadıklarını da belirtti. "Biz Selendi Belediye Başkanı Şu olsun Bu olsun diye bir fikir belirtmeyiz. Tek isteğimiz Selendi'ye fayda sağlayan biri olmasıdır. Bu doğrultuda Selendi'ye kim fayda sağlayacaksa onun yanındayız." diyerek siyasete her hangi bir katkıda bulunmayacaklarını söyledi.

Gece TRT Sanatçısı Hülya Mutlu Erden'in müzik ziyafetiyle devam etti. Ardından Selendi'nin yöresel oyunları ile eğlence tam anlamıyla zirveye ulaştı. Gece geç saatlere kadar devam eden kaynaşma gecesi herkesi mutlu olması ve güzel anlar yaşanması geceye apayrı bir güzellik kattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

YAŞLI KURTonder__45@hotmail.com:

AKP NİN SELENDİDE KAYBEDECEĞİ ŞİMDİDEN HALİNDEN BELLİ YAZIKLAR OLSUN SELENDİLİLER DERNEĞİN YEMEĞİNE AKP DEN BİR KİŞİ GELMEMİŞTİR SELENDİDEN...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title