Haberler

Salihli'de Yağmur ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

- MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, akşam saatlerinde kısa süreli aninden bastıran sağanak yağmur ile şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

- MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, akşam saatlerinde kısa süreli aninden bastıran sağanak yağmur ile şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Yollar göle dönerken, bazı ev ve işyerlerinde su baskını yaşandı. Ağaçlar devrilirken, araçlar yolda kaldı.

İlçede akşam saatlerinden şiddetli rüzgarla birlikte aniden bastıran sağanak yağmur, 30 dakika sürdü. Yağış, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yağmurdan etkilenen Kapalı Pazar yerinin içi su ile dolarken, esnaf mallarını tezgahlardan araçlarına topladı. Şehitler, Zafer Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi ve oto garajının bulunduğu yerler göle döndü. Yollardaki sürücüler zor anlar yaşarken, bazı araçların da yolda kaldığı görüldü. Şiddetli rüzgarda ilçede birçok noktasındaki ağaçları yola araçların ve binaların üzerine devirdi. 80 Evler Sitesi'nde bulunan Lale Apartman'ın üzerine devrilen çam ağacı Muzaffer Şener'e ait evin camlarını kırdı. Çalışma başlatan yetkililer, Salihli ve yöresinde yarında şiddetli yağış beklendiği uyarısını yaparak vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. - Manisa / Salihli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli Politika Güncel Haberler

title