Haberler

Salihli'de Trafik Kazası: 8 Yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Trafik Kazasında 2'si Ağır Olmak Üzere Toplam 8 Kişi Yaralandı.

Manisa'nın Salihli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Kaza bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir'den Salihli istikametine giden Yunus Tekdur (55) idaresindeki 43 NP 978 plakalı özel otomobil, Salihli yakınlarında bulunan bir benzin istasyonuna giriş yaparken aynı istikametten gelen Serhat Ayrancı (24) idaresindeki 45 K 0553 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada, Yunus Tekdur ve araçta bulunan Abdulkadir Akar (25), Muzaffer Oluk (55), İsmail Ermer (22), Cevdet Abbas (19) ve diğer araçta bulunan Serhat Ayrancı (24) Hikmet

Yılmaz (23) ile Muammer Yılmaz (19) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Hastanede yapılan ilk tedavilerinden sonra ağır yaralı olan Yunus Tekdur ve aynı araçta bulunan Abdulkadir Akar, İzmir Bozyaka Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer 6 yaralı, yapılan ilk tedavilerinden sonra taburcu edildiler. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

(ES-ÖA-CMH-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title