Haberler

Salihli'de, Kardeş Okula Tv ve Vcd Yardımı

Manisa'nın Salihli İlçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kardeş Okul Projesi Kapsamında Caferbey Köyü İlköğretim Okulu'na Elektronik Cihaz Yardımında Bulundu.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kardeş Okul Projesi kapsamında Caferbey Köyü İlköğretim Okulu'na elektronik cihaz yardımında bulundu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Günay ve Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Semerci, kardeş okul olan Caferbey İlköğretim Okulu'na giderek anasınıfı bölümüne televizyon, VCD ile oyuncak ve çok sayıda kitap hediye etti.

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Şebnem Semerci, “Caferbey İlköğretim Okulu ile sosyal ve eğitsel diyalogların geliştirilmesi konusunda kardeş okul olmuştuk. Bu kapsamda kardeş okulumuzun ana sınıfının ihtiyaçlarını tespit ettik. Sınıfımıza bir adet tv, vcd, oyuncak ve kitap hediye ettik. Kardeş okulumuzla olan yardımlaşma bağımız ve fikir alış verişimiz sürekli olarak devam edecektirç.” dedi.

(ES-ÖA)

15.01.2008 16:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title