Haberler

Salihli'de, Engelli Öğrencilere Ücretsiz Sağlık Taraması

Manisa'nın Salihli İlçesinde Bulunan Özel Can Hastanesi, Özel Bir Rehabilitasyon Merkezinde Eğitim Gören Zihinsel Engelli Öğrencileri Göz Taramasından Geçirdi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Özel Can Hastanesi, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören zihinsel engelli öğrencileri göz taramasından geçirdi.

Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi Salihli Şube Müdürü Ercan Karaca, Özel Can Hastanesi'ne teşekkür ederek, "Merkezimiz bünyesinde eğitim gören çocuklarımız bu imkandan yararlandılar. Aslında göz taraması yapılacak çok daha çocuk bulunuyor. Ancak bunlar kısa sürede ulaşabildiklerimiz bunlar. Hem kendi adıma, hem de özürlüler ve aileleri adına Can Hastanesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Can Hastanesi'nden Doç. Dr. Emin Kurt ise, "Çocukluk çağı önemli. Çocukluk döneminde görülen göz tembelliğinin tedavisinde geç kalınırsa ileride görmede problem olur. Bebek ve çocuklarda gözlük kusurunu ölçen yeni bir cihazla çok yakında bu taramalara devam edeceğiz" diye konuştu.

(ES-ÖA)

31.01.2008 14:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title