Haberler

Salihli'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

17 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

17 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

10 bin 171 metrekare arsa üzerine yapılan, 5 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve 4 katlı ve 32 ünitelik Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan töreninin açılış konuşmasını Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu yaptı. Peynircioğlu, "10 bin 171 metrekare arsa alanı olup 5097 metrekare kapalı inşaat alanında 4 katlı ve 32 üniteli olarak 2 Mayıs 2013 tarihinde inşaatına başlandı. 17 Mayıs 2013 tarihinde temel atma töreni yapılmış olup 23 Mayıs 2014 tarihinde ise geçici kabulü yapılmıştır. 2014 sonundan itibaren yeni hizmet binamızda hizmet verilmeye başlanmıştır. Yeni hizmet binamızda bir adet engelli kliniği açılmış olup bundan başka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz tarafından evde sağlık hizmetleri de verilmektedir" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "4 yıldır Manisa Milletvekili olarak görev yapıyorum. Sağlığın içerisinden gelen bir kişiyim. Salihli'yi bir sağlık kenti yapmak için gayret sarf ettik. 3 özel hastanesi, bir dal merkezi ve bir Devlet Hastanesi ile bugünde açılışını yaptığımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Salihli bölgenin çevre ilçelere de hizmet eden bir sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Salihli'de prefabrik binada halkımıza hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi artık 5 bin 70 metrekare alanda modern binası ile halkımıza hizmet verecek. Merkez 7 milyon liraya mal oldu" diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, "17 Mayıs 201 yılında temelini attığımız Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bugün resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu hastane 8 ay önce fiili olarak hizmet vermeye başladı. Bugünde resmi olarak açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugün bu törenin yapılması oldukça anlamlı ve önemlidir. Çünkü gençlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir" dedi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da şunları ifade etti:

"Biz bu kapasitede ve bu kapsamda Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri doğrusu düşünemezdik bile, eskiden Devlet Hastanelerimizde bir ya da birkaç ünite olurdu. ya ünite olurdu doktor olmazdı ya da doktor olur ünite olmazdı. Bunu hepimiz yaşadık biliyoruz. Sağlık açısından ülkemizin geldiği aşama ve gösterdiği başarı gerçekten hem Türkiye'den izleniyor hem de Türkiye dışından izlenmektedir. Gerçekten çok güzel işler yapıldı ve güzel bir çizgi tutturuldu. Sağlıkta dönüşüm projesi adı altında neredeyse sistemi tamamen yeniledik. Şimdi şehir hastaneleri diye yeni bir olguyla karşılaşıyoruz. Her zaman en çok şikayet sağlıktan gelirdi. Bıçak parasından tutun, kuyruklardan, doktor bulamaktan, ilaç bulamamaktan şikayet edilirdi. Bu şikayetlere şimdi yine bakıyoruz, artık bu şikayetlerin tamamı geride kaldı."

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç'ın yaptırdığı dua ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title