Haberler

"Saldırı Üzüntü ile Öğrenilmiştir"

Dışişleri, Pakistan'daki Saldırıda 100'e Yakın Kişinin Ölmesi Kaybetmesi Üzüntü ile Öğrenildiği İfade Edildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Pakistan'da meydana gelen ve ilk belirlemelere göre, 100'e yakın kişinin hayatını kaybetmesine, 60'tan fazla kişinin de yaralanmasına sebep olan terörist saldırının üzüntü ile öğrenildiği ifade edilerek, "Saldırı, terörün insanlığa karşı bir suç olduğunu kanıtlayan, yeni bir vahşet göstergesidir" açıklamasında bulunuldu.

Dışişleri Bakanlığı tarafından Pakistan'ın kuzeybatı sınır eyaleti Serhad'a bağlı Lakki Marvat'ta dün bir voleybol maçı sırasında meydana gelen terör saldırılarına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"İlk belirlemelere göre, 100'e yakın kişinin hayatını kaybetmesine, 60'tan fazla kişinin de yaralanmasına sebep olan terörist saldırı üzüntüyle öğrenilmiştir. Hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Saldırı, terörün insanlığa karşı bir suç olduğunu kanıtlayan, yeni bir vahşet göstergesidir. Bu acımasız ve dehşet verici saldırının faillerinin en kısa sürede adalete teslim edilmeleri dileğimizdir. Bu üzücü vesileyle, terörizme karşı mücadelelerinde, dost ve kardeş Pakistan halkı ve hükümetiyle dayanışmamızı sürdürmeye kararlı olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz." (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title