Haberler

Saldırganlar, "Seni de Karını da Harcarım" Deyip Ünlü Oyuncu Hakan Yılmaz ve Eşini Dövdü

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi otel lobisinde saldırıya uğradı. Saldırgan "Sen beni tanımıyor musun? Seni ve karını burada harcarım." diyerek saldırıya geçti.

Hakan Yılmaz önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'de bir restoranda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Hakan Yılmaz, daha sonra eşi Elif ile birlikte konaklamak için Etiler'deki Le Meridien Otel'e gitti. Çift otel lobisinde 3 kişinin saldırısına uğradı.

"SEN BENİ TANIMIYOR MUSUN?"

Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi. Vural, Yılmaz'a "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN EŞİNİN KAFASINA SERT BİR CİSİMLE VURDULAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü.

SALDIRGANLAR SERBEST KALDI

Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı. Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

İkilinin saldırıya uğramadan bir saat önce çektirdikleri fotoğraf:

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Yılmaz Elif Yılmaz Arnavutköy Gökçe 3. Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (94)

mehmet:

Adalet sadece baklava çalan çocuğa.

40
0
yanıtYanıtla
BATIYORUZ:

adaletsizlik çukuru her geçen gün büyüyor ve biz sessizce seyrediyoruz. bir gün hepimiz topluca o derin çukurun içinde helak olup gideceğiz.

34
1
yanıtYanıtla
Muz cumhuriyeti sakini:

Ne demek serbest kaldılar ya ben okurken sinirlendim

32
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

GELSIN ARTIK SERIYAT !!

14
18
yanıtYanıtla
baban:

ulan zubuk cahil mal kafa şeriatla ne ilgisi var sizin gibiler yuzunden ulkemiz ne hale gelmiş gercekten yobazsın zurtoooooo

yanıt11
yanıt5
drdnl:

salmayacaksın ne yapacaksın hapishanelerde yer mi var

3
28
yanıtYanıtla
KIYMET:

işte adaletsizliğin son örneği sen içerideki mafya babalarını çıkar, kürklü botokslu sedat denen adamı baş köşe yap sonra gücü yeten yetene adalet sadece tabelaya yazılınca kıymet ifade etmiyor

27
3
yanıtYanıtla
SİNAN:

TÜRKİYE''DE ADALET YOK NET VE AÇIK.

28
0
yanıtYanıtla
adam:

adam olsan koruma ile gezmezsin

24
4
yanıtYanıtla
TÜRKİYE''DE ADALET SİSTEMİ:

Bu tür haberleri çok sık duyuyoruz. Türkiye''de adalet sistemini gerçekten sorgulamalıyız. İsteyen istediği gibi adam dövüyor, adam öldürüyor, kadınlara ve kızlara tecavüz ediyor, hırsızlık yapıyor fakat bunları yapanlar tekrar aramıza bırakılıyor, serbest bırakılıyor. Soruyorum size; bir kadına tecavüz etmiş birisi yada adam öldürmüş kişi serbest bırakıldıktan sonra yine aynı suçu işliyorsa o suçta onu serbest bırakan sistem ve sistemin mensuplarının da payı yok mudur?

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title