Haberler

Sakatlığı bulunan Nazım Sangare, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Nazım Sangare, Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe forması giyen Nazım Sangare'nin adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Sarı-lacivertlilerin Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlıklar nedeniyle Gökhan Gönül ve Nazım Sangare forma giymemişti.

2 HAFTA FORMA GİYEMEYECEK

TRT Spor'un haberine göre; Nazım'ın 2 hafta daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. A Milli oyuncu, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Gökhan Gönül'ün durumu belirsizliğini korurken, maça yetişmemesi durumunda Mauricio Lemos ya da Ozan Tufan'ın bu bölgede görev alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

beterof:

meraklanmayın hakemler koczadelere macı kazandırırlar tff mhk yi dizayn eden koc zadeler deyilmi bjk şimdiden hakem kurbanı olarak entrikaya mahkum edilip planlanmıştır

2
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

ONUN YERİNE TFF''NİN MHK''DEN ATAYACAĞI BİR YILDIZ BULUNUR. MERAK ETMEYİN. BU YIL HERKES SİZE OYNUYOR. FARK EDEMEDİNİZ Mİ DAHA. YAZIK!!!!

1
1
yanıtYanıtla
Tussubasa:

Kötü futbolcu verilen paralara yazık.

0
1
yanıtYanıtla
Düşmansiniz:

Istiyorsunuzki fenerbahce hep kaybetsin her kazandigi macta tff mhk laf atiyosunuz gsnin 5 macin 3 nu hakemle aldiginda ses etmiyorsunuz siz istiyosunuz diye fener macmi kaybedecek hazimsizliginiz var ise gidin soda icin susup oturun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title