Haberler

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım'ın Basın Toplantısı

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Ligin İlk Yarısında Fenerbahçe'yi Mağlup Ettiklerini, Sarı-lacivertli Ekibi Hafta Sonu Yine Mağlup Edebileceklerini Söyledi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi mağlup ettiklerini, Sarı-lacivertli ekibi hafta sonu yine mağlup edebileceklerini söyledi.

Rüstemler Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında yapacakları Fenerbahçe karşılaşmasına kazanmak için çıkacaklarını kaydetti. Yıldırım, Fenerbahçe'yi ligin ilk yarısında yendiklerini, hafta sonu yine yenebileceklerini belirterek, "Bir maçı kazanıp kazanmamak her zaman kabul edilebilir şeylerdir. Ama oynamadan onurlu mücadele etmemek asla kabul edeceğimiz bir şey değildir. Bu hafta Fenerbahçe deplasmanına gideceğiz. Bu takım, ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi yenmiş, demek ki yine yenebilir. Biz de sahaya yenmek için çıkacağız. O mücadeleyi orada göstereceğiz. Bakalım ne olacak, ben de merak ediyorum" dedi.

Sakaryaspor'un ligde kalacağına inandığını söyleyen Yıldırım, "Bir kez daha söylüyorum. Kesinlikle bizim takım teslim olmayacak. Ben kendi adıma söz veriyorum. Oyuncularım da teslim olmayacaklar. Biz sonuna kadar bu mücadeleyi yapacağız. Bu ligde kalacağımıza çok kuvvetli bir şekilde inanıyorum. Bu köprünün altından daha çok sular akacak. Bu lig çok enteresan şeylere gebedir. Ligde her an, her şey değişebilir. Biz bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu. Şaban Yıldırım, bu inanca etki edecek, inancı bozacak, saldıracak hiçbir etkene müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Sivasspor ile geçen hafta cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıkları maça bir kez daha tepki gösteren Yıldırım, "Bizim seyircimiz böyle bir cezayı haketmedi. Birkaç kişinin yaptığını, bütün taraftarlara kesemeyiz. Cezaların artık kişiselleştirilmesi gerekiyor. Suçlular tespit edilsin, onlara ceza verilsin. Biz seyircisiz oynamak istemiyoruz. Ben bundan önce bu gerekçeyle hiçbir sahanın kapatıldığını duymadım. Bundan sonra küfür edilince sahalar kapatılacak diye kanun mu çıktı? Diğer takımlara da böyle gerekçeyle ceza verilecek mi diye takip edeceğim" dedi.

(İÇ-AK-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title