Haberler

Sakaryaspor Kendi Evinde Sivasspor'a Boyun Eğdi

Turkcell Süper Ligi'nde Sakaryaspor, Cezası Sebebiyle Kendi Sahasında Seyircisiz Oynanan Karşılaşmada Sivasspor'a 3-1 Mağlup Oldu.

Turkcell Süper Ligi'nde Sakaryaspor, cezası sebebiyle kendi sahasında seyircisiz oynanan karşılaşmada Sivasspor'a 3-1 mağlup oldu.

Adapazarı Atatürk Stadı'nda Sakaryaspor'un cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı. Karşılaşmada Sivasspor ev sahibi Sakaryaspor'u 3-1 yenerek ligin ikinci yarısında 3'te 3 yaptı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında verilen cezaya tepki gösterdi. Yıldırım, Sakaryaspor'a verilen cezanın hiçbir anlam taşımadığını belirterek "Biz buna anlam veremedik. Bu gerekçe ile saha kapatılmaz. Bu gerekçe ile 3-4 sahanın daha kapatılması gerekir. Taraftarlarımız bu cezayı hak etmedi. 3- 4 kişinin yaptığı bir iş tüm taraftarlara mal edilemez" dedi.

Şaban Yıldırım, ligde teslim olmayacaklarını belirterek, "Maçın başında yediğimiz goller oyun düzenimizi bozdu. Henüz sahaya kendi oyunumuzu yansıtamamıştık. İlk 10-15 dakikada yediğimiz şok goller bizi üzdü. İkinci yarı biraz iyi oynadık. Bu köprünün altından daha çok sular akacak. Ligde çok maç var. Mücadeleyi bırakmayacağız. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Teslim olmayacağız. Kimse bizden teslim olmayı beklemesin"

Sakaryasporlu futbolcu Suat Usta ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, taraftarlardan özür diledi.

FUTBOL ADINA GEREKEN GÜZELLİKLERİ YAPTIK

Sivasspor Antrenörü Esat Karaberber ise 3 puanı hak ettiklerini ifade ederek, "İki haftadır yükselen bir form grafiğimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. İki haftadır Sivas'ta kar ve buz nedeniyle yeterince çalışamadık. Hafta başında Sakarya'nın Karasu İlçesine gelip çalışmaları burada sürdürdük. Bu maça iyi hazırlandık. Bu maçı çok önemsiyorduk" dedi.

Futbol adına gereken güzelliklerin hepsini yaptıklarını düşündüğünü anlatan Karaberber, şöyle konuştu: "Keşke Sakarya'nın ateşli, muhteşem taraftarı da bu güzel futbolumuzu seyredebilseydi. Seyircisiz bir maç kimse için iyi değil. İnşallah, bundan sonra böyle seyircisiz maçlar oynamayız. Bir Sakaryalı olarak Sakaryaspor'un şu an içinde bulunduğu durumdan üzüntü duyuyorum. İnşallah, onlar da toparlanır ve lazım olan puanları toplar. Onlara bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum"

İstikrarlı çalışmaları devam ettirmek istediklerini söyleyen kırmızı beyazlı takımın başarılı oyuncusu Hayrettin ise, "Sakarya'nın içinde bulunduğu durum ve seyircisiz bir maçla birlikte biraz daha stresli olacaklarını düşünüyorduk. O stresli oyunu kendi lehimize çevirmek için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. İlk dakikalarda gelen gollerle birlikte Sakarya'nın direnci biraz daha kırıldı. Bu direncin kırılmasıyla rahatlık bize daha da yansıdı ve çok iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İstikrarlı çıkışımız üç haftadır devam ediyor" dedi.

Sivassporlu Murat Gözgelmez ise, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek "Bunun bilinciyle çıktık sahaya ve kazandık. Bu galibiyeti de Bülent hocamıza armağan etmek istiyorum. Hakkı abinin sakatlığı da bizi üzdü. Kendisine geçmiş olsun diliyorum" diye konuştu.

(İÇ-AK-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title