Haberler

Sakaryaspor'da M'bayo Gitti, Martinez Satılmıyor

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Teknik Direktör Giray Bulak'ın İstediği 3 Yabancı Oyuncusu En Kısa Zamanda Transfer Ederek Antalya Kampına Göndereceklerini Söyledi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Teknik Direktör Giray Bulak'ın istediği 3 yabancı oyuncusu en kısa zamanda transfer ederek Antalya kampına göndereceklerini söyledi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adapazarı Kültür Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Hacıeyüpoğlu, Sakaryaspor'un Sakarya şehrinin gülü olduğunu ifade ederek, kulübün profesyonelce yönetilmesi gerektiğini söyledi. Hacıüyepoğlu, Teknik Direktör Giray Bulak'ın istediği yabancı oyuncu transferlerini en kısa zamanda bitirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Çeşitli ülkelerden futbolcularla temaslarımız var. 1-2 gün içinde netleşecek. En iyisini transfer etmek istiyoruz. Transferi en kısa zamanda bitirerek Antalya kampına göndermek istiyoruz" dedi

Basın mensuplarının Türk futbolunda yaşanan seçim tartışmalarıyla ile ilgili sorusuna Hacıeyüpoğlu, Türk futbolunda bir kaos yaşanmadığını ifade ederek, "Türk futbolunda bir kaos yaşanmıyor. Seçimle gelen seçimle gidebilir. Burada iki süreç var. Bir olağan kongre. İkincisi ise olağaüstü kongre. Bizde kulubümüzün delegelerin isteğiyle olağanüstü kongre istiyoruz. Bu anlamda imza verenlerin içinde kulübümüzde var. Biz sadece olağanüstü kongre için imza verdik. Şu aday Federasyon Başkan adayı olsun diye değil. Türk futbolu en doğrusunu en değerlisini seçer" diye konuştu.

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici, Teknik Giray Bulak'ın 2 forvet ve bir stoper istediğini belirterek, "Hocamız bizden 2 forvet bir stoper mevkiine oyuncu alınmasını istedi. Bunların yabancı olmasını istiyor. Bazı isimler verdi. Bu isimlerle irtibat kurduk. Hafta sonuna kadar bu transferleri gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferi en kısa zamanda gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Futbol Şube Sormulusu Ergün Özkan ise, Arjantin, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Belçika'dan tespit ettikleri oyuncuları en kısa zamanda kadrolarına katmayı arzu ettiklerini kaydederek, bu oyuncuların hazır ve 1-2 idmanla takımda oynayacak oyuncular olduğunu ifade etti.

Özkan, takımdan ayrılan MBayo'nun sözleşmesini FİFA nezdinde tek taraflı fesh edeceklerini belirterek, "MBayo eşinin ve çocuğunun naklini Fransa'ya aldı. Türkiye'de ve Sakaryaspor'da kalmak istemediğini beyan etti. Bizim düşüncemizde bu yöndeydi. MBayo ile yollarımızı ayırdık. Belçika'dan bir kulüp teklifte bulundu. Ancak biz uygun bulmadık. MBayo ile FİFA'lık olduk. FİFA nezdinde sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edeceğiz" dedi.

Kolombiyalı kalecileri Martinez'i satmayı düşünmediklerini ifade eden Özkan, "Martinez'i satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Ciddi tekifler geldi. Ancak satmayı düşünmüyoruz. Martinez konusunu kapattık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title