Haberler

Sakaryaspor'da Fenerbahçe Mesaisi Başladı

Ligin İkinci Yarısında da İstediği Sonuçları Alamayan ve Son Olarak Sivasspor'a Kendi Evinde 3-1 Mağlup Olan Sakaryaspor'da, Haftasonu Oynayacağı Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Bugün Başladı.

Ligin ikinci yarısında da istediği sonuçları alamayan ve son olarak Sivasspor'a kendi evinde 3-1 mağlup olan Sakaryaspor'da, haftasonu oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıkları bugün başladı. Yeşil Siyahlılar Fenerbahçe maçına yönelik hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri'nde Teknik Direktör Şaban Yıldırım nezaretinde başlarken, Sivasspor maçı öncesinde sakatlık geçiren Yalçın'ın dışında tam kadro çalışmaya katıldı. Yalçın'ın ise geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatabileceği belirtildi.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Sivasspor maçına yönelik değerlendirmesinde henüz maçın başında yedikleri iki şok golle oyun planlarının bozulduğunu belirterek, "İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda biraz iyi olmamıza rağmen beklemediğimiz anda üçüncü golü kalemizde gördük. Sivas maçı bizim için geride kaldı. Transferler geç olduğu gibi biz de lig başlarken göreve geldik. Sakat oyuncularımız olduğu gibi kadromuzu tam olarak oturtamadık. Ama biz ileriki haftalarda daha iyi olacağız. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Kadıköy'e puan için gideceğiz. Çünkü bizim için artık deplasmanlardan alacağımız puanlar büyük önem taşıyor" dedi. Ligde henüz herşeyin bitmediğini belirten Yıldırım, "Sakaryaspor olarak teslim olmayacağız. Kimse bizden teslim olmamızı beklemesin. önümüzde daha 14 maç var. Kendi evimizdeki maçları bile kazansak, ligde kalabiliriz. Deplasmanda alacağımız puanlar da bizi daha üst sıralara getirecektir. Biz ligden düşmeyeceğiz. Bu inançla da tüm oyuncularım, yöneticilerimiz ve teknik heyet olarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Müjdat ÇETİN ADAPAZARI(Sakarya),(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title