Haberler

Sakaryaspor-ankaragücü Maçında Gol Sesi Çıkmadı: 0-0

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç "Ankaragücü Son Haftlarda İyi Çıkış Yaparak Son Dört Maçını Galibiyetle Bitiren İyi Bir Takım. Onların da Eksiklikleri Bizim de Eksikliklerimiz Vardı. 1. Yarı İyi Mücadele Verdik. Gol Atacak Pozisyonlar Yakaladık. İkinci Yarı Baskı Kurduk ve Yine Gollük ...

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ¨Ankaragücü son haftlarda iyi çıkış yaparak son dört maçını galibiyetle bitiren iyi bir takım. Onların da eksiklikleri bizim de eksikliklerimiz vardı. 1. yarı iyi mücadele verdik. Gol atacak pozisyonlar yakaladık. İkinci yarı baskı kurduk ve yine gollük pozisyonlar yakalamamıza rağmen son vuruşu yapamadık. Ligin en az gol atan takımıyız. Son kalan üç maçımızı kazanmak istiyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. ¨dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ¨Mücadele yönü çok fazla olan bir maçtı. 90 dakika boyunca iki tarafta iyi mücadele etti. Üç oyuncumuz olmamasına rağmen iyi mücadele verdik. Hakan stoper mevkiinde çok güzel bir maç çıkardı. İlk 45 dakikada iyiydik. İkinci yarıda golü bulabilirdik. Kontrollü oynayıp golü düşündük. Ama Sakaryaspor sondan ikinci olduğu için daha fazla puana ihtiyacı vardı. Mücadeleli bir maç oldu. Bizim için bir puan deplasmanda iyi puandır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title