Haberler

Sakaryalı Kuaförün Büyük Başarısı

Sakaryalı Kuaför Özcan İrdem, Ukrayna'da Yapılan ve 25 Ülkeden Çok Sayıda Kuaförün Katıldığı Yarışmada, Gelin Saçı Dalında Dünya Birincisi Oldu.

Sakaryalı kuaför Özcan İrdem, Ukrayna'da yapılan ve 25 ülkeden çok sayıda kuaförün katıldığı yarışmada, gelin saçı dalında dünya birincisi oldu.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen uluslararası "The Crystal Angel" Saç Festivali'nde gelin saçı kategorisinde yarışah Özcan İrdem, rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Birinci olmayı beklemediğini, sonucun kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Özcan İrdem, "Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Kristal Melek adlı yarışma gelin saçı, yüksek fantezi topuz, makyaj, kesim ve renklendirme kategorilerinde yapılıyor. Ben gelin saçı kategorisinde yarışmaya katıldım ve birinci oldum. Bu sonucu beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu" dedi.

5 yıldır bölgesel yarışmalara katıldığını ve ilk kez uluslararası bir yarışmada yer aldığını ifade eden İrdem, "Birincilik kariyerimde zirve noktası oldu. Şimdi bütün şovlara ve yarışmalara davetiyesiz girme hakkım var" şeklinde konuştu.

(HA-AK) 24.04.2008 17:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title