Haberler

Sakarya Taksici Kardeşler Cinayetinin Kamera Görüntüsü Ortaya Çıktı

Sakarya TAKSİCİ KARDEŞLER CİNAYETİNİN KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI hdTAKSİCİ KARDEŞLER CİNAYETİNİN KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTIADAPAZARI'nda, geçen yıl 2 taksici kardeşin ölümü 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Sakarya TAKSİCİ KARDEŞLER CİNAYETİNİN KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI hd

TAKSİCİ KARDEŞLER CİNAYETİNİN KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

ADAPAZARI'nda, geçen yıl 2 taksici kardeşin ölümü 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.Geçen yıl Kurban Bayramı arifesinde, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan ilçe duraklarının bulunduğu yerde Furkan ve Erman Yıldırım isimli taksici kardeşlerin silahla vurularak öldürülmesi, akrabaları E.Y.'nin yaralanmasına ilişkin silahlı kavgaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, otobüs durakları önünde tartışan kalabalık bir grup, birbirlerini ittirerek tartıştığı sırada yanlarına başka bir grubun gelmesi ve Furkan ve Erman Yıldırım kardeşlerin vurularak yere yığılmaları ile kalabalık grubun dağılması yer alıyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü tutuklanıp, 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, saldırının asıl faili olduğu iddia edilen Ç.Ç ise yakalanamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title