Haberler

Sakarya: Sakaryaspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Ligi Ekiplerinden Sakaryaspor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı.

Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Sakaryaspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Rüstemler Tesisleri'nde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Sakaryaspor, Nejat Biyediç'in yerine göreve getirilen teknik direktör Giray Bulak yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İlk çalışmaya yabancı futbolcular ülkelerinde oldukları için katılmazken, Rasim ile Şekerspor'dan takas yoluyla transfer edilen Evren de idmanda hazır bulundu.

Yeşil-siyahlılarla ilk idmanına çıkan Giray Bulak, Sakaryaspor'un ligde kalacağını belirterek, "İşimiz oldukça zor. Ama kendimizi bırakmadan savaşacağız ve üst sıralara tırmanacağız. 15 puanımız var. Bu ligde kalabilmek için 39-40 puanı bulmamız gerekiyor. 17 maçta 24 puan bulabilmemiz için 8 maç kazanmamız lazım. Beraberlikleri bir kenara bırakalım 8 maçı kazanabilecek bir seviyede olmamız gerekli. Bu takım 8 maç kazanacak ve ligde kalacağız" dedi.

Antalya kampına kadar homojen bir takım oluşturup transferleri bitireceklerini vurgulayan Giray Bulak, "Transferlerle ilgili sayı veremiyorum. Takas yoluyla transfer yapacağız. Yönetime 5-6 tane oyuncu alınmasını önerdim, onlar da kabul ettiler. Ancak takas yoluyla gelen oyuncular bu rakamdan bağımsızdır. Takıma Süper Lig tecrübesi olan deneyimli futbolcular almak istiyorum. Sakaryaspor'a 2 stoper, 2 santrafor, 2 orta saha oyuncusu, hatta belki bir üçüncü kaleci almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

M'Bayo'nun bugün yapılan idmana katılmamasıyla ilgili bir soruya ise Bulak, "Bugün M'Bayo'nun gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. Disiplinsizliğe ve ciddiyetsizliğe ceza veririm. Bu tip oyunculardan arınacağız. Kim olursa olsun takımın yapısını bozacak hiç bir oyuncuyu takımımda barındırmam" karşılığını verdi.

Sakaryaspor'un ilk yarıdaki eksiklerine de değinen Bulak, "Takımda eksik olan, takımın puan toplayamaması. Sakaryaspor kendi seviyesindeki takımlardan puan alamadı. Keşke Fenerbahçe'yi yenene kadar Kayseri Erciyesspor ile berabere kalabilseydi. Çünkü bunlar 6 puanlık maçlar. Puan tablosunda üstümüzde bulunan takımları, 2 puan altımıza alabilirdik" diye konuştu.

Sakaryaspor taraftarına yakışan, coşkulu, agresif, saldırgan, mücadele eden bir takım oluşturacağını belirten Bulak, Yeşil-siyahlı taraftarlara da seslenerek, "1 puanın ve 1 golün dahi çok önemli olduğu bir ligde sahanın kapanması ya da seyircisiz maçın oynanması bizi uçuruma götürür. Öncelikle bizim sahamız kapanmayacak ve seyircisiz oynamayacağız. Sakaryasor taraftarından ne olursa olsun centilmen olmalarını ve bizi daima desteklemelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title