Haberler

Sakarya: Sakarya'da Yerel Yönetimler

- Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde Doğan Ancak İlçe Dışında Yaşamını Sürdüren Yönetici ve İş Adamlarının Dayanışma ve Kaynaşma Toplantılarının 4.'sü Pamukova'da Yapıldı.

- Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde doğan ancak ilçe dışında yaşamını sürdüren yönetici ve iş adamlarının dayanışma ve kaynaşma toplantılarının 4.'sü Pamukova'da yapıldı.

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ın girişimleri ile organize edilen ve 2 yılda 3 kez yapılan "Pamukova Sevdalıları Dayanışma ve Kaynaşma" toplantısının 4.sü, ilçedeki 75. Yıl İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Pamukova dışında yaşamlarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İgataş Genel Müdürü Adnan Çelik, Öğretmen Canan Karakaş, Emlakçı Vedat Can, Doktor Atlan Armağan, Adapazarı Merkez Belediyesi Gelir Müdürü Ahmet Öksüzali, Gümrük Bakanlığı Müsteşarı Hüsnü Güler, İşadamları Bekir Şahin, Hakan Turgut, Tevfik Eşmen, Hüseyin Halil, Faruk Toklu, İbrahim Turgut ve Halil Kayıkçı ile katıldı.

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, toplantıya katılanlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, projeler hakkında görüş aldı. Toplantıya katılanlar ise yaptıkları konuşmalarda, gelecek toplantıların icraata dönük olmasını istediklerini dile getirdiler.

Pamukova sevdalıları, Kurban Bayramının 2. günü tekrar biraraya gelmek üzere sözleşerek, toplantıya son verdiler.

(MK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title