Haberler

Sakarya: Sakarya'da Yerel Yönetimler

- Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Tarafından İlçelerine Yapılan Yatırımlar Nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a Teşekkür Etti.

- Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerine yapılan yatırımlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a teşekkür etti.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerine bugüne kadar 10 kilometrelik alanda sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını kaydetti. Başkan Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ADASU ekiplerinin 3. İsale Su Şebekesi çalışması kapsamında ilçe merkezinde 28 Kilometre alanda su şebekesi hattı , 4 kilometre kanalizasyon şebekesi döşediğini belirterek, bu çalışmaların 2006 yılının Aralık ayında

biteceğini ve Ferizlilerin musluklarından temiz su akacağını vurguladı.

Başkan Kaşkaş, ayrıca Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerinde sürdürdüğü bulvar ve cadde çalışmasının da süratle devam ettiğini belirtti. Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde 15 metre genişliğinde 2.5 km uzunluğunda bulvar ve cadde çalışmalarının 500 metrelik kısmının tamamlandığını hızla devam eden çalışmaların 2006 Aralık ayında tamamlanacağını söyledi. Başkan Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü bulvar ve cadde çalışmalarının maliyetinin 6 milyon YTL olduğunu ifade ederek, bu çalışmaların Ferizli Belediyesi'nin imkanları ile yapılması halinde 100 yılda yapılamayacağını belirtti.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede yaptığı yatırımlar ve devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla Ferizli'nin modern bir kentte dönüşeceğini ifade ederek, "Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde sürdürdüğü alt ve üst yapı, kentsel dönüşüm, cadde ve bulvar çalışmaları 2006 yılının Aralık ayında tamamlanacak. Ferizliler 2007 yılında pırıl pırıl modern cadde ve bulvarlarına kavuşup çeşmelerinden temiz Sapanca içme suyu içecekler. Ferizliler, ilçelerinin Büyükşehir Belediyesine katılmasının nimetlerinden istifade ettiklerinin farkındalar. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar için ilçe halkım adına başta Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Duran'a ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Başkan Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının ilçede 2007 yılında da artarak devam edeceğini ve önümüzdeki iki yıl içerisinde Ferizli'de asfaltsız ve kilitli parkesiz yol kalmayacağını söyledi.

(İÇ-İÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title